Airfryer: Senaps “stekta” kycklinglår.

4 Portioner. 3 Minuter förberedelsetid. 20 Minuter tillagningstid.

INGREDIENSER 2 msk Dijonsenap
1 msk lönnsirap
1/2 tsk lökpulver
1/2 tsk vitlökspulver
1/4 tsk paprika
1/4 tsk salt
1/4 tsk svartpeppar
4 kycklinglår med ben och skinn

Gör såhär

1. Blanda ihop senap, lönnsirap, lökpulver, vitlökspulver,
paprika, salt och svartpeppar i en skål.

2. Lägg i kycklinglåren i senapsglasyr och ställ åt sidan.

3. Välj Förvärmning på din Airfryer, om du har annars kan det hoppas över.

4. Lägg kycklinglåren i korgen, du kan lägga bakplåtspapper i korgen för att göra det lättare att diska. Pensla på eventuella rester av glasyren.

5. Välj Kyckling, 195 °C, justera tiden till 20 minuter, och tryck på

Start.

0 0 votes
Article Rating

Missa inte något inlägg!

Helt GRATIS

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Lämna gärna en kommentar här.x
()
x

Upptäck mer från TJA Media

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Verifierad av MonsterInsights