Airfryer: Senaps “stekta” kycklinglår.

4 Portioner. 3 Minuter förberedelsetid. 20 Minuter tillagningstid.

INGREDIENSER 2 msk Dijonsenap
1 msk lönnsirap
1/2 tsk lökpulver
1/2 tsk vitlökspulver
1/4 tsk paprika
1/4 tsk salt
1/4 tsk svartpeppar
4 kycklinglår med ben och skinn

Gör såhär

1. Blanda ihop senap, lönnsirap, lökpulver, vitlökspulver,
paprika, salt och svartpeppar i en skål.

2. Lägg i kycklinglåren i senapsglasyr och ställ åt sidan.

3. Välj Förvärmning på din Airfryer, om du har annars kan det hoppas över.

4. Lägg kycklinglåren i korgen, du kan lägga bakplåtspapper i korgen för att göra det lättare att diska. Pensla på eventuella rester av glasyren.

5. Välj Kyckling, 195 °C, justera tiden till 20 minuter, och tryck på

Start.

Missa inte något inlägg!

Helt GRATIS

I denna blogg kommer jag skriva om händelser som dyker upp i mitt liv som Bloggare, Detektorist kursledare och frilansfotograf. Tips och trix i köket en hel del recept till Airfryer. Är 55 år återhämtar mig efter en Stroke, och lever med Hjärntrötthet.

Lämna gärna en kommentar

Upptäck mer från TJA Media

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Verifierad av MonsterInsights