Hemligheten bakom Knaprig Halloumi i Airfryern: Sänk Fetthalten med Stil!

Istället för att släpa ut grillen eller steka på pannan, låt mig berätta för dig om en revolutionerande teknik för att laga din älskade haloumi – i en airfryer! 

Denna smidiga metod sänker fetthalten utan att kompromissa med smaken. Strö över rökt paprika eller kryddiga örter för en extra smakkick som kommer att förtrolla dina smaklökar. 

Gör dig redo för en haloumi-upplevelse utöver det vanliga!

Ingredienser

225g haloumi, skuren i ca 6 cm x 1 cm tjocka skivor
1 tsk olivolja
1 tsk rökt paprika, blandade örter eller andra smakämnen (valfritt)

Gör så här:

Värm din airfryer på 200C i 2 minuter. Torka försiktigt haloumin med hushållspapper eller en ren trasa, pensla eller gnid sedan in med olja. Smaka av med salt och peppar och eventuella smakämnen.

Lägg halloumin i Airfryer korgen och kör i 8 minuter tills den börjar få färg. 
Vänd och kör i ytterligare 2-5 minuter tills den är knaprig och gyllene.

Missa inte något inlägg!

Helt GRATIS

I denna blogg kommer jag skriva om händelser som dyker upp i mitt liv som Bloggare, Detektorist kursledare och frilansfotograf. Tips och trix i köket en hel del recept till Airfryer. Är 55 år återhämtar mig efter en Stroke, och lever med Hjärntrötthet.

Lämna gärna en kommentar

Upptäck mer från TJA Media

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Verifierad av MonsterInsights