Kryddiga Kycklingklubbor i Airfryer: Recept och Tips för Perfekt Resultat

Kryddiga kycklingklubbor, tillagade i airfryer, är en sann fröjd för smaklökarna. Med en touch av paprikapulver, vitlökspulver och lökpulver
blir de både krispiga och fulla av smak. 
Airfryern är ditt hemliga vapen när det kommer till att få kycklingen perfekt. Du slipper stekoset och krånglet med stekpannan. Istället får du saftiga klubbor med en underbar textur.

När du serverar dessa läckerheter, glöm inte att följa upp med en svalkande krispig sallad. Kombinera dem med klyftpotatis, vars knapriga yta kompletterar den kryddiga kycklingen på bästa sätt. 
Och för att kröna din måltid, en god dipp som lyfter smakerna till nya höjder.

Så, våga experimentera i köket med din airfryer och låt dina smaklökar dansa av glädje. 
Det här är en måltid som kommer att imponera på både familj och vänner. 

Bon appétit!
Ingredienser

4 port
Kycklingklubbor 4
Bakpulver 1 msk
Paprikapulver 1 msk
Vitlökspulver 2 tsk
Lökpulver 2 tsk
Salt 2 tsk

Gör så här
Blanda bakpulver med kryddor och salt.
Torka av kycklingklubborna med hushållspapper. Blanda dem väl med kryddorna.
Tillaga kycklingen i airfryern på 200° i 25-30 min,
tills de har en innertemperatur på 82° inne vid benet.
Servera med klyftpotatis, crème fraiche och grönsallad.

Missa inte något inlägg!

Helt GRATIS

I denna blogg kommer jag skriva om händelser som dyker upp i mitt liv som Bloggare, Detektorist kursledare och frilansfotograf. Tips och trix i köket en hel del recept till Airfryer. Är 55 år återhämtar mig efter en Stroke, och lever med Hjärntrötthet.

Lämna gärna en kommentar

Upptäck mer från TJA Media

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Verifierad av MonsterInsights