đ Ăr du redo för en burgare som rockar grillen? Beer Can Burger!
Grillrevolution pÄ GÄng: Prova Beer Can Burger Idag!
TÀnk dig att du kommer hem efter en lÄng dag och magen kurrar som en ilsken katt. Vad kan dÄ vara bÀttre Àn en mÀktig, saftig Beer Can Burger? Detta Àr inte bara en burgare; det Àr en upplevelse!
Vad Àr en Beer Can Burger?
Beer Can Burger Àr grillningens Rolls Royce, en burgare som tar dina smaklökar pÄ en ovÀntad roadtrip. Traditionellt anvÀnder man en ölburk för att forma köttet till en skÄl, som sedan fylls med allt gott du kan tÀnka dig.
Steg för steg:
Förbered grillen för indirekt vÀrme: En bra BBQ börjar alltid med rÀtt temperatur.
Forma köttet: AnvÀnd enbart nötkött (inga halvmesyrer hÀr!) och forma till en stor, rund boll.
Ălburken i centrum:
Tryck ned en Ălburk ( eller annat alkoholfritt alternativ ) i köttfĂ€rs bollen
Tryck nÀstan Ànda ned, lÄt botten bli ca 1cm tjock
Tryck til runt om burken sĂ„ det bildas som en “skĂ„l”
In med bacon: Linda bacon runt köttskÄlen för extra smak och stabilitet.
Linda 4 baconskivor runt om sÄ köttfÀrsen tÀcks.
Dessa blir nÀstan som limmade runt om och förutom att domsmakar underbart, sÄ
ger dom stabilitet runt burgaren.
Fyll den: HÀr Àr din chans att vara kreativ. Fyll skÄlen med allt frÄn kryddiga korvar till jalapeños och ost.
Krydda till det
Ingen Beer Can Burger Àr komplett utan en rejÀl klick BBQ-sÄs pÄ toppen. Och glöm inte en skiva smÀltbar ost precis innan det Àr dags att ta bort burgaren frÄn grillen.
Till servering
NÀr burgarna Àr fÀrdiggrillade, förbered dina favorit hamburgerbröd genom att vÀrm dem lÀtt pÄ grillen. LÀgg sedan upp burgaren med klassiska tillbehör som sallad, tomat och gurka. Servera med en kall öl för maximal njutning!
GrillmĂ€starens BĂ€sta Tips â Gör Grillfesten Till SuccĂ©
Sugen pĂ„ att bli grillfestens oomtvistade hjĂ€lte? Följ med pĂ„ ett kulinariskt Ă€ventyr den 11 maj nĂ€r vi slĂ€pper vĂ„r STORA Guide. “GrillmĂ€starens BĂ€sta Tips â Gör Grillfesten Till SuccĂ©”! đâš
Skapa en fantastisk grillfest, du kommer att fÄ allt du behöver för att imponera pÄ sÄvÀl svÀrmor som grannen.
SĂ€tt ett bokmĂ€rke pĂ„ bloggen, tjamedia.se eller Prenumerera redan nu! Förbered dig pĂ„ att skriva in dig i grillhistorien. Vi ses i röken! đ„đ„ł
Testade du detta recept? Vilka fyllningar valde du? Kommentera gÀrna nedan, dela ditt bÀsta tips och glöm inte att prenumerera för fler gudomliga grilltips och tricks.
Kolla Àven in vÄr fyrdelade Grill/BBQ-skola och fler inspirerande grillrecept hÀr pÄ bloggen!
Och, kĂ€ra lĂ€sare â en hel meny av lĂ€ckra Beer Can Burgers som kan vĂ€nda vilken grillkvĂ€ll som helst till en fest! Men, vet ni vad? Festen slutar inte hĂ€r. NĂ€sta gĂ„ng ( 24 April ) ska jag ta er med pĂ„ en frostig resa i köket dĂ€r vi utforskar hur man verkligen maxar anvĂ€ndningen av frysen för att inte bara spara pengar utan ocksĂ„ minska matsvinnet. “Frysen: Din bĂ€sta vĂ€n i köket! – SĂ„ maxar du matlagning och minskar svinn” kommer att vara spĂ€ckad med tips för hur ni kan förvara allt frĂ„n riven ost till söndagsstekens rester pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt.
Glöm inte att prenumerera pÄ bloggen sÄ att ni inte missar detta inlÀgg eller andra spÀnnande tips och recept som kommer framöver. Det Àr helt enkelt den bÀsta biljetten till en vÀrld av matglÀdje och smarta kökslösningar. SÄ hÄll ögonen öppna, prenumerera och fortsÀtt njuta av god mat med mindre svinn. Vi ses i frysen!
//Jonas
LÀmna gÀrna en kommentar