Airfryer: Senaps “stekta” kycklinglår.
4 Portioner. 3 Minuter förberedelsetid. 20 Minuter tillagningstid.
INGREDIENSER 2 msk Dijonsenap
1 msk lönnsirap
1/2 tsk lökpulver
1/2 tsk vitlökspulver
1/4 tsk paprika
1/4 tsk salt
1/4 tsk svartpeppar
4 kycklinglår med ben och skinn
Gör såhär
1. Blanda ihop senap, lönnsirap, lökpulver, vitlökspulver,
paprika, salt och svartpeppar i en skål.
2. Lägg i kycklinglåren i senapsglasyr och ställ åt sidan.
3. Välj Förvärmning på din Airfryer, om du har annars kan det hoppas över.
4. Lägg kycklinglåren i korgen, du kan lägga bakplåtspapper i korgen för att göra det lättare att diska. Pensla på eventuella rester av glasyren.
5. Välj Kyckling, 195 °C, justera tiden till 20 minuter, och tryck på
Start.
Lämna gärna en kommentar